Laser CO2

CUM FUNCTIONEAZA LASERUL CU CO2?

Laserul cu CO2 permite chirurgului estetician sau dermatologului sa efectueze proceduri ce elimina liniile mai pronuntate si ridurile, mult mai eficient ca orice tratament similar. Acest lucru se face prin eliminarea straturilor profunde ale pielii deteriorate, regenerand astfel pielea sanatoasa.

Cea mai recenta procedura in progresul tehnologic din acest domeniu este utilizarea de fascicule de lumina, care sunt fie pulsate, fie diseminate la o rata foarte mare. Acest procedeu minimizeaza daunele ce ar putea fi cauzate pielii expuse la caldura. Insa utilizarea unui laser mai puternic, cu CO2, urmeaza a indeparta tesutul profund diminuand astfel ridurile pronuntate si cutele. Acest tratament ofera rezultate dintre cele mai bune, conferind pielii un aspect ce sfideaza varsta.

Procedura se poate efectua in zone specifice, cum ar fi in jurul gurii sau a ochilor, sau pe intreaga suprafata a fetei. In timpul unui tratament cu Laser CO2 este utilizat un anestezic local pentru a ameliora potentialul disconfort. Daca este tratata intreaga fata, se poate utiliza si anestezia intravenoasa sau generala.

CANDIDATII LASER CO2

Pe masura ce imbatranim, pielea noastra cedeaza la efectele soarelui, ale gravitatiei, ale miscarilor noastre faciale, astfel formandu-se in timp riduri si linii care ne pot face sa aratam mai in varsta decat ne simtim. Candidatul bun pentru utilizarea laserului cu CO2 este de obicei o persoana ce are linii faciale de incretire semnificative. De asemenea persoanele care au cicatrici faciale sau pigmentari neuniforme si doresc sa le corecteze. Cel mai bun mod de a afla daca sunteti un candidat bun pentru o asemenea procedura de reintinerire faciala, este sa vorbiti cu un medic chirurg plastician sau dermatolog.

BENEFICIILE LASERULUI CU CO2

Prin eliminarea stratului profund de piele deteriorata se reduc liniile si ridurile, iar aspectul fetei arata ca si cum ati fi dat timpul inapoi. Laserul CO2 poate fi utilizat si pentru a reduce aspectul cicatricilor sau a altor imperfectiuni ale pielii. Beneficiile includ in afara de corectarea eficienta a ridurilor si a liniilor si tratarea cu success a pigmentarii neuniforme, a petelor precanceroase, precum si o serie de imperfectiuni printre care si leziuni benigne. 

Daca doriti sa faceti aceasta procedura, un chirurg plastician sau dermatolog va poate analiza cu atentie pielea pentru a sti daca interventia este potrivita pentru Dvs. 

ESTE TRATAMENTUL CU LASERUL CO2 SIGUR?

Da. Sub indrumarea unui medic specialist sau dermatolog, un tratament cu laser CO2 este foarte sigur. Cu predictibilitatea laserului cu CO2 pielea poate fi reintinerita, rezultatele fiind exceptionale, sigure, iar efectele secundare minime. Medicul Dvs va va spune cum puteti evita eventualele complicatii post-procedura.