Fototerapie Excimer 308 NM

Excimer 308 cu UVB monocromatic  este sistemul intens de terapie pentru psoriazis si vitiligo. Cu lungimea de unda de 308 nm, Excimer este o solutie eficienta de tratament in boli autoimune ale pielii cum sunt cele mai sus mentionate. De asemenea multe alte boli ale pielii raspund bine terapiei UVB monocromatica.  Eficacitatea sa a fost dovedita clinic.

LEZIUNI CE POT FI TRATATE

Tratamentul cu Excimer 308 este deosebit de eficient si intens si poate actiona direct pe zone localizate. Dimensiunea si forma se adapteaza, iar pielea sanatoasa este protejata, nefiind expusa.

AVANTAJELE 308 EXCIMER

-    Lumina UVB monocromatica este foarte eficienta pentru tratarea bolilor precum psoriazis si vitiligo
-    Eficacitate dovedita clinic
-    Tratamentul leziunilor localizate, sigur si rapid
-    Dimensiunea spotului pana la 16 cm pentru zone mai mari
-    Doza variabila datorita densitatii de putere intre 50- 6000 mj/ cm²

TOLERANTA

Acceptare ridicata in randul pacientilor.
Rezultate vizibile dupa doar cateva sedinte
Protectia maxima a sanatatii pielii

ANALIZA PIELII

Analiza tipului de piele este o parte determinanta din procesul de estetica faciala. Aceasta poate determina tipul, afectiuni ale pielii, precum si cea mai buna schema de tratament. 
Un estetician sau un dermatolog bun va poate spune detalii chiar inainte de a va atinge.

Tenul poate fi: gras, congestionat, cu eruptii, pielea uscata, imbatranita, sau rosie si extrem de sensibila etc. 

La o prima analiza a tenului, medicul sau esteticianul va va cere sa completati un formular care include intrebari despre preocuparile Dvs in ceea ce priveste sanatatea pielii, dieta, obiceiuri, medicamente, astfel incat sa poata fi determinat cu acuratete tipul de procedura ce vi se potriveste.

Dupa diagnosticare se procedeaza la curatarea tenului si se poate incepe o eventuala schema de tratament in functie de afectiunile fiecarui pacient.

LA CE SE UITA UN ESTETICIAN?

Tipul de piele
Acesta este uscat, gras sau mixt, sistem de departajare implementat pentru prima data de Helena Rubenstein, in secolul XX si este inca in uz.
Tipul de piele se bazeaza in principal pe cat de multa grasime este produsa de piele. Desi este determinat genetic, acesta sepoate schimba in timp, pielea devenind mai uscata pe masura ce imbatranim. Intr-o anumita masura, tipul de piele va determina ce fel de produse, tehnici si tratamente puteti folosi.
Am putea vorbi totusi aici si de un alt tip de piele, anume cel sensibil. Acesta tinde sa fie de culoare roz-rosiatica, usor agravata la soare sau caldura, alimente picante, substante chimice, parfumuri sau produse de ingrijire a pielii comerciale.

Afectiuni ale pielii
Acnee, puncte negre, albe, riduri, daune de la soare, deshidratare, rozacee, lipsa de elasticitate.
Esteticianul Dvs ar trebui sa va explice in urma analizei tipului de piele care sunt afectiunile pe care le aveti si care este schema de tratament ce trebuie urmata.
Urmand o schema de ingrijire estetica a fetei si permanentizand-o in timp, veti obtine cele mai bune rezultate.